Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


jogi nyilatkozat

 JOGI NYILATKOZAT

 

Azzal, hogy Ön belépett erre a weboldalra, elfogadta az alábbi feltételeket.

Ez a  weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a honlap létrehozója jogosult.

A tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit - különös tekintettel a weblapon szereplő fotókra - bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni.

A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A weboldalon elhelyezett anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak. Az azok felhasználása iránti engedéllyel kapcsolatban jelezze  a kérelmét pumukli8505@citromail.hu e-mail címen.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.
A laptól információkat, adatokat átvenni a tulajdonos hozzájárulása mellett is csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

 

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Facebook

Elérhetőség

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Április / 2021 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 88758
Hónap: 1105
Nap: 22